Spring navigation over
Forside/Klar kommunikation/Sprogprojekter

Sprogprojekter — kom godt i gang med sprogarbejdet

Denne side henvender sig især til dig der skal til at igangsætte et sprogprojekt i din organisation og er på jagt efter inspiration.
Illustration

Sprogprojekter

Mange organisationer skriver for langt, for indviklet og for indforstået. For at ændre på det kan man iværksætte et sprogprojekt, altså et projekt der skal få medarbejderne til at skrive anderledes og mere hensigtsmæssigt.

Siden henvender sig især til dig der skal til at igangsætte et sprogprojekt i din organisation og er på jagt efter inspiration.

Her på siden får du ikke en fiks og færdig opskrift på et sprogprojekt. Derimod får du en række ideer til hvordan du kan gribe processen an, og hvilke problemer du skal være opmærksom på.

4 grundlæggende råd

Indholdet her på siden er struktureret over 4 grundlæggende råd til hvordan man iværksætter og gennemfører et vellykket sprogprojekt. Når du klikker på et af de grundlæggende råd, får du konkrete bud på hvad du skal gøre for at følge rådet.

Få mere inspiration

I vores linksamling kan du finde eksempler på sprogpolitikker (skriveguider), artikler om effekterne af sprogprojekter og meget mere.

Ris og ros

Vi modtager ris, ros og forslag til siden med taknemmelighed. Giv din mening til kende her.