Spring navigation over
Forside/Nyheder og arrangementer/NyS 59 er udkommet – nu som gratis onlinetidsskrift
5.8.2021

NyS 59 er udkommet – nu som gratis onlinetidsskrift

I dette nummer kan du læse fem artikler med fokus på aktuel sprogforskning samt en anmeldelse af det seneste bind af Dansk Sproghistorie.

NyS 59 er det første fuldt digitale nummer af NyS, Nydanske Sprogstudier, som fra januar 2021 udkommer som gratis onlinetidsskrift. Dansk Sprognævn er forlag for NyS.

I NyS 59 kan du finde følgende artikler:

Udover de fem artikler indeholder NyS 59 også Ole Togebys anmeldelse af det seneste bind i Dansk Sproghistorie (Bind 4. Dansk i brug).

Som det fremgår af ovenstående, er NyS 59 et blandet nummer med artikler om både ældre og nyere sprogbrug. Du kan finde den nyeste udgave af NyS, Nydanske SprogstudierNyS’ hjemmeside hvor alle numre nu ligger frit tilgængeligt.

Hvis du gerne vil holdes opdateret om NyS, kan du registrere dig som læser på hjemmesiden. Så får du en mail næste gang NyS udkommer. Hvis du allerede har en brugerprofil på Tidsskrift.dk, skal du bruge den når du registrerer dig.

Billede af forsiden Du finder desuden en indkaldelse af artikler til NyS 61 — et temanummer om Sprog og identitet (pdf).